Warta Industri

  • How to choose a yoga mat

    Kumaha carana milih hiji mat yoga

    1. Garis tegak Kahiji kasampak dina garis tegak, nu mangrupakeun kriteria jéntré pohara penting pikeun Pilihan mat.Garis tegak dina mat tiasa ngabimbing sareng ngabantosan praktisi pikeun ngalaksanakeun asana yoga anu langkung leres sareng tepat.2. Matéri Saterusna titénan matéri.Bahan matras yoga mainstream ...
    Maca deui
  • The benefits of kettlebell training.

    Mangpaat latihan kettlebell.

    Bisa disebutkeun yen ampir kabéh praktisi bisa kauntungan tina latihan kettlebell.Déwan Amérika ngeunaan Latihan ngalaksanakeun panilitian pikeun terang kumaha efektifna latihan kettlebell.Saatos dalapan minggu latihan kettlebell, panalungtik mendakan yén daya tahan, kasaimbangan, sareng ...
    Maca deui
  • The difference between dumbbells and kettlebells.

    Beda antara dumbbells na kettlebells.

    Sababaraha urang bisa mikir, teu kettlebell a ngan dumbbell a?Sacara umum, aranjeunna sami dina sababaraha hal.Tapi bédana kettlebell nyaéta bentukna.Ieu bisa kasampak kawas hiji alat latihan kakuatan biasa, tapi desain cecekelan U ngawangun sabenerna ngarobah pola karya lo ...
    Maca deui
  • Basic knowledge of kettlebell training that beginners should know.

    pangaweruh dasar latihan kettlebell anu beginners kudu nyaho.

    Seueur latihan kettlebell dinamis, anu hartosna angkat gancang, tibatan latihan kakuatan anu dikontrol anu paling sering urang biasa di gim.Latihan jenis ieu tiasa ngajantenkeun denyut jantung anjeun gancang-gancang sapertos dina latihan aérobik sateuacana.Henteu ngan éta, latihan kettlebell ...
    Maca deui
  • What’s the benefit of skipping rope?

    Naon kauntungan tina lompat tali?

    Latihan tali skipping nyaéta latihan inténsitas sedeng nepi ka luhur.Nilai konsumsi kalori tina skipping tali jauh leuwih gede dibandingkeun latihan ngajalankeun.Unggal 15 menit skipping frékuénsi luhur, pengeluaran kalori sarua jeung pengeluaran kalori 30 menit jogging.Lumpat...
    Maca deui
  • Do you know the benefits of keeping fit?

    Naha anjeun terang mangpaat tetep fit?

    Latihan bisa bener ngareset mood Anjeun.Naha anjeun terang?Latihan sabenerna salah sahiji cara pangalusna pikeun ngubaran depresi.Janten sababaraha urang resep angkat ka gim nalika aranjeunna dina wanda goréng.Salila latihan, konsentrasi serotonin dina awak manusa bakal ningkat, sareng endorfin sareng norépinéfrin ...
    Maca deui
  • The main points of buying yoga clothes

    Poin utama mésér baju yoga

    Ayeuna, baju yoga tina bahan anu béda-béda sayogi di pasar.Nalika milih, anjeun kedah milih bahan.Bahan mana tina baju yoga anu saé?Sadayana panginten hoyong diajar ngeunaan karakteristik baju yoga tina sababaraha bahan sateuacan ngagaleuh.1. Poliéster imitasi si...
    Maca deui
  • What to do if you feel uncomfortable after working out?

    Naon anu kudu dipigawé lamun anjeun ngarasa uncomfortable sanggeus workout?

    1. Depresi Mental Tujuan aslina tina kabugaran kedah ngagentos setrés sareng ngajantenkeun awak sareng pikiran bagja, tapi upami déprési méntal lumangsung nalika latihan, anjeun kedah aktip ngatur diri sareng ngirangan jumlah latihan.2. Nyeri otot Kusabab akumulasi asam laktat, otot ...
    Maca deui
  • How to exercise scientifically?

    Kumaha latihan sacara ilmiah?

    Kabugaran henteu ngan ukur ngamungkinkeun jalma pikeun ngajaga awak anu sampurna, tapi ogé tetep fit, tapi kabugaran ogé ngagaduhan sababaraha poin anu kedah diperhatoskeun, janten kumaha olahraga sacara ilmiah?Naon pancegahan pikeun kabugaran?Ulah dianggo dina burih kosong, sarta ulah dianggo kaluar sanggeus tepung.Éta henteu saé pikeun anjeun ...
    Maca deui
  • Fitness exercises that can be done at home

    Latihan kabugaran anu tiasa dilakukeun di bumi

    1.Walking.An workout leumpang éféktif di imah bakal mantuan mun nada up suku anjeun, bari meunang sababaraha latihan aérobik dampak low ogé.Upami anjeun henteu ngagaduhan tangga anu sayogi, ngan ukur leumpang ngurilingan bumi sababaraha kali - sigana henteu pikaresepeun pisan, tapi bakal ngalaksanakeun tugas!2. Jumping Jacks. Ieu al...
    Maca deui
  • All you need is a yoga mat, allowing you to lie down to practice the vest line

    Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta mat yoga, ngamungkinkeun anjeun ngagolér pikeun ngalaksanakeun garis kutang

    Latihan alat tradisional pohara efektif, tapi aranjeunna sadayana gaduh larangan lokasi.Urang kedah angkat ka gim pikeun ngalatih unggal dinten.Tapi kadang teu merenah pikeun urang indit ka gim.Dina waktos ieu, urang tiasa ngalakukeun latihan leungeun bébas ieu di bumi.Ngagunakeun sakabéh awak urang salaku parabot, m ...
    Maca deui
  • Tips for choosing a picnic mat

    Tips pikeun milih mat piknik

    Nalika urang nganggap bahan mana anu saé pikeun piknik, urang kedah milih éta dumasar kana lokasi piknik.Contona, upami anjeun gaduh piknik di sababaraha tempat beueus, résistansi Uap tina mat piknik anu pangpentingna.Aya ogé faktor sapertos jumlah jalma dina p ...
    Maca deui