Warta pausahaan

  • How to choose a yoga mat

    Kumaha carana milih hiji mat yoga

    1. Garis tegak Kahiji kasampak dina garis tegak, nu mangrupakeun kriteria jéntré pohara penting pikeun Pilihan mat.Garis tegak dina mat tiasa ngabimbing sareng ngabantosan praktisi pikeun ngalaksanakeun asana yoga anu langkung leres sareng tepat.2. Matéri Saterusna titénan matéri.Bahan matras yoga mainstream ...
    Maca deui
  • What’s the benefit of skipping rope?

    Naon kauntungan tina lompat tali?

    Latihan tali skipping nyaéta latihan inténsitas sedeng nepi ka luhur.Nilai konsumsi kalori tina skipping tali jauh leuwih gede dibandingkeun latihan ngajalankeun.Unggal 15 menit skipping frékuénsi luhur, pengeluaran kalori sarua jeung pengeluaran kalori 30 menit jogging.Lumpat...
    Maca deui
  • What are the benefits of using dumbbells for long-term exercise?

    Naon mangpaat ngagunakeun dumbbells pikeun latihan jangka panjang?

    1. Ningkatkeun kontrol otot Dumbbells ngan dikawasa ku cara nyekel aranjeunna.Upami anjeun henteu gaduh kamampuan kontrol anu saé, sapertos kompas, anjeun tiasa mengkol ka wétan sareng kulon.Janten upami anjeun hoyong ngajaga arah sareng beurat dumbbells, anjeun kedah diajar milarian bantosan ti otot anu sanés ...
    Maca deui
  • What to do if you feel uncomfortable after working out?

    Naon anu kudu dipigawé lamun anjeun ngarasa uncomfortable sanggeus workout?

    1. Depresi Mental Tujuan aslina tina kabugaran kedah ngagentos setrés sareng ngajantenkeun awak sareng pikiran bagja, tapi upami déprési méntal lumangsung nalika latihan, anjeun kedah aktip ngatur diri sareng ngirangan jumlah latihan.2. Nyeri otot Kusabab akumulasi asam laktat, otot ...
    Maca deui
  • Do you know the magical effect of resistance bands?

    Naha anjeun terang pangaruh magis tina pita lalawanan?

    Dibandingkeun sareng dumbbells, barbells, sareng alat-alat sanés, pita résistansi gaduh kaunggulan anu jelas.1. aplikasi nu ampir teu diwatesan ku tempat 2. pisan gampang dibawa 3. tékstur lemes, 360 ° latihan tanpa sudut maot, ampir euweuh tekanan dina sendi 4. Ieu bisa dipaké salaku tr utama ...
    Maca deui
  • Fitness exercises that can be done at home

    Latihan kabugaran anu tiasa dilakukeun di bumi

    1.Walking.An workout leumpang éféktif di imah bakal mantuan mun nada up suku anjeun, bari meunang sababaraha latihan aérobik dampak low ogé.Upami anjeun henteu ngagaduhan tangga anu sayogi, ngan ukur leumpang ngurilingan bumi sababaraha kali - sigana henteu pikaresepeun pisan, tapi bakal ngalaksanakeun tugas!2. Jumping Jacks. Ieu al...
    Maca deui
  • All you need is a yoga mat, allowing you to lie down to practice the vest line

    Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta mat yoga, ngamungkinkeun anjeun ngagolér pikeun ngalaksanakeun garis kutang

    Latihan alat tradisional pohara efektif, tapi aranjeunna sadayana gaduh larangan lokasi.Urang kedah angkat ka gim pikeun ngalatih unggal dinten.Tapi kadang teu merenah pikeun urang indit ka gim.Dina waktos ieu, urang tiasa ngalakukeun latihan leungeun bébas ieu di bumi.Ngagunakeun sakabéh awak urang salaku parabot, m ...
    Maca deui
  • Tips for choosing a picnic mat

    Tips pikeun milih mat piknik

    Nalika urang nganggap bahan mana anu saé pikeun piknik, urang kedah milih éta dumasar kana lokasi piknik.Contona, upami anjeun gaduh piknik di sababaraha tempat beueus, résistansi Uap tina mat piknik anu pangpentingna.Aya ogé faktor sapertos jumlah jalma dina p ...
    Maca deui
  • Five basic movements of kettlebells that fitness enthusiasts must know

    Lima gerakan dasar kettlebells anu peminat kabugaran kedah terang

    Kettlebells pohara populér di gim.Kusabab aya seueur pilihan beurat, éta tiasa dianggo ku lalaki sareng awéwé.Sareng alat olahraga ieu tiasa dianggo pikeun sagala rupa tindakan sapertos ngadorong, ngangkat, ngangkat sareng ngalungkeun.Kusabab diversifikasi sarta betah pamakéan, kettlebells geus dipikacinta ...
    Maca deui
  • Aerial Yoga Makes Your Figure Beautiful And Beautiful

    Aerial Yoga Ngajadikeun Sosok Anjeun Geulis Sareng Geulis

    Seueur jalma anu resep pisan kana yoga.Tapi maranéhna sieun yoga éta hésé teuing, jadi maranéhna teu coba eta.Nyatana, yoga henteu sesah sapertos anu disangka sadayana.Saatos sababaraha waktos latihan, kalenturan awak bakal saé pisan.Bakal gampang ngalakukeun sababaraha gerakan anu sesah ...
    Maca deui
  • Do Yoga Ball Exercises, Keep Thin And Keep Growing Muscles

    Ngalakukeun Latihan Bola Yoga, Tetep Ipis Sareng Otot Tumuwuh

    Latihan bola yoga cocog pikeun jalma damel anu sibuk sareng sakedik waktos latihan.Anggo bal yoga pikeun latihan sakujur awak, ngalaksanakeun latihan grup otot, kitu ogé daya tahan sareng latihan inti.Nyiapkeun bal yoga di imah.Bola yoga sorangan henteu nyandak seueur rohangan.Urang tiasa deui...
    Maca deui
  • How To Use The Abdomen Wheel?

    Kumaha ngagunakeun roda beuteung?

    Roda beuteung mangrupikeun struktur anu saderhana, aplikasi anu gampang, sareng pangaruh anu jelas pikeun ngirangan beuteung.Roda beuteung bisa dipaké pikeun latihan beuteung di imah.Pangaruhna langkung saé tibatan sit-up tradisional. Kumaha ngagunakeun roda beuteung?Naon anu kedah diperhatoskeun nalika dianggo?1. ...
    Maca deui