Lalawanan Band Imah Workout

Kalayan usum flu sareng covid-19 spiking ayeuna, seueur gim anu samentawis ditutup deui.Latihan ieu tiasa dilakukeun di bumi sareng ngan ukur peryogi pita résistansi kabuka.
Pita datangna dina lebar béda.The kandel lebar beuki lalawanan méré jeung harder éta ngagunakeun.Anjeun panginten hoyong mésér sajumlah band supados anjeun tiasa maju nalika anjeun langkung kuat.
Nganggo pita tiasa rada anéh nalika anjeun ngamimitian.Hal utama nyaéta pikeun mastikeun yén anjeun ngadalikeun tegangan sareng laju gerakan anjeun ku kituna anjeun henteu ngagentos pita dina tungtung unggal rep.
Aya seueur mangpaat pikeun kalebet pita résistansi salaku bagian tina rotasi latihan biasa anjeun.Aranjeunna ngabantosan anjeun ngawangun kakuatan, ningkatkeun mobilitas sareng ngarékam otot stabilisasi anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngawangun kakuatan inti sareng grup otot primér anu didamel.Éta ogé masihan anjeun istirahat tina monotoni mesin latihan sareng salaku kauntungan tambihan aranjeunna hampang sareng portabel ku kituna anjeun tiasa nyandak upami anjeun angkat.
Ayeuna, ka latihan!

Latihan Susunan Rep Istirahat
Pamanasan 1 5 menit Cardio
Baris Seated kalawan Band 4 12 30 detik
Lateral Raise kalawan Band 3 8 unggal sisi 30 detik
Résistansi Band Taktak Pencét 4 12 30 detik
Bicep Curls kalawan Band 4 15 30 detik
Baris tegak jeung Band 3 12 30 detik
Tenang 1 5 menit Cardio

Baris Seated kalawan Résistansi Band

Diuk di lantai jeung suku lempeng kaluar di hareup anjeun.
Nyekel handles band lalawanan, nempatkeun puseur band sabudeureun suku anjeun, lajeng mungkus unggal tungtung jero tur sabudeureun unggal suku sakali deui nyieun loop dina unggal suku.
Diuk jangkung jeung tights abs jeung tahan handles di hareup anjeun jeung elbows ngagulung gigireun sisi Anjeun.
Tarik handles deui dugi aranjeunna gigireun sisi anjeun sarta elbows aya di tukangeun anjeun.Lalaunan ngaleupaskeun.

Lateral Raise kalawan Band

Nangtung kalayan suku anjeun babarengan dina tungtung loop.
Tahan tungtung band, letting handles ngagantung lempeng ka handap kalawan palem anjeun nyanghareupan unggal lianna.
Ngajaga awak anjeun dina tempatna, angkat panangan anjeun lempeng di sisi anjeun.
Reureuh, tuluy lalaunan balik deui ka awal.

Résistansi Band Taktak Pencét

Nangtung kalayan suku anjeun babarengan dina tungtung loop.
Cekel tungtung anu sanés sareng angkat ka tingkat dada anjeun kalayan palem nyanghareup ka luhur.
Tetep sikep lempeng tur neuteup ka luhur rada.
Nyorong ka luhur nepi ka siku anjeun dikonci kaluar, teras balik lalaunan ka posisi awal.

Résistansi Band Bicep Curls

Nangtung jeung dua suku dina band lalawanan nyekel handles panjang gigireun sisi anjeun kalawan palem nyanghareup ka hareup.
Lalaunan curl leungeun nepi ka taktak, squeezing biceps sarta tetep elbows gigireun sisi urang.
Lalaunan leupaskeun leungeun deui ka posisi awal.

Baris tegak jeung Résistansi Band

Nyekel handles band lalawanan, nempatkeun puseur band handapeun suku anjeun
Tarik handles nepi ka aranjeunna gigireun Ceuli anjeun sarta siku anu luhureun sirah anjeun.Lalaunan ngaleupaskeun.
malikan deui


waktos pos: Mar-26-2021