Dada, Panangan & Abs HIIT Latihan Imah

Naha Nopémber ieu langkung sesah tibatan biasana?Kuring parantos maca seueur tulisan akhir-akhir ieu ngeunaan jalma kaleungitan motivasi kabugaran, sareng kuring leres-leres nampi.Nalika pandémik mimiti dimimitian éta musim semi sareng jog di luar nyaéta 30 menit kabur jarak sosial anu diantisipasi ku jalma-jalma.Éta ogé ngabantosan yén cuaca haneut sareng sinar panonpoé ngeusi langit.Tapi ayeuna, yén poék sareng tiis, bukaan gimna paling saé kusabab covid-19, panginten anjeun resep latihan bumi anu saé ngan ukur 20 menit tapi masihan tajongan anu lumayan!

Tabata mangrupikeun téknik latihan anu ngagunakeun latihan inténsitas tinggi kalayan waktos istirahat minimal dina durasi opat menit.Tapi hayu atuh ngajamin anjeun: éta bakal pangpanjangna opat menit anjeun kantos spent!Upami anjeun teu acan kantos nguping ieu, nami asalna tina Izumi Tabata salaku bagian tina latihan tim Olimpiade Jepang.

Latihan Susunan Rep Istirahat
Tabata Push Ups 1 4 menit * 10 detik
Flutter Tajongan 3 1 menit 1 menit
Tabata Lateral Band Ngangkat 1 4 menit * 10 detik
Flutter Tajongan 3 1 menit 1 menit
Tabata Piramida Push Up 1 4 menit * 10 detik
Flutter Tajongan 3 1 menit 1 menit
Tabata Bicep Curls 1 4 menit * 10 detik

Dasarna anjeun ngalakukeun 20 detik latihan inténsitas tinggi dituturkeun ku 10 detik istirahat lajeng ngulang ieu siklus salila opat menit.

0-20 detik: Angkat
21-30 detik: Istirahat
31-50 detik: Angkat
51-60 detik: Istirahat
Ngulang nepi ka ngahontal 4 menit.
Protokol Tabata tiasa dianggo dina latihan naon waé sareng bonus pikeun ngagunakeun éta nyaéta ngaduruk gajih dugi ka 24 jam saatos latihan kusabab prosés konsumsi oksigén saatos latihan.Pribadi, kuring resep latihan naon waé anu tetep ngaduruk kalori sababaraha jam saatos kuring kaluar tina gim.
Kuring threw di sababaraha latihan cardio ab teuing, saprak lolobana klien kuring anu hyper fokus kana ngajaga inti maranéhanana ketat.
Nalika anjeun milih dumbbells sareng résistansi band anjeun, émut pikeun mastikeun aranjeunna dina beurat dimana anjeun tiasa ngajaga bentuk anu leres.Tabatas dirancang pikeun kacapean awak anjeun, jadi Anjeun meureun hoyong mertimbangkeun bade saeutik torek ti anjeun ilaharna ngalakukeunana.
Rengse taun kuat!

Pus ap

Mimitian dina posisi plank, jeung leungeun anjeun dina taneuh langsung handapeun taktak anjeun
Nyedot burih anjeun sarta squeeze glutes Anjeun.
Ngajaga pelvis anjeun nyaéta posisi nétral, lalaunan nurunkeun awak anjeun ka taneuh ku ngabengkokkeun siku anjeun sareng nyiwit deui wilah taktak anjeun.
Nyorong deui ka posisi ngamimitian ku ngalempengkeun leungeun anjeun.

Piramida Push Ups

Tina posisi push up biasa, gerakkeun leungeun anjeun pikeun ngabentuk segitiga di lantai (kalayan jempol sareng ramo anjeun ngarampa).
Leungeun anjeun kedah dipuseurkeun antara taktak sareng irung anjeun.
Turunkeun diri anjeun dugi ka sababaraha inci luhureun leungeun anjeun sareng ngareureuhkeun 2 detik.
Balik deui ka posisi awal jeung ngulang.

Flutter Tajongan

Ngagolér dina tonggong anjeun kalawan leungeun anjeun ka handap dina mat di sisi anjeun pikeun kasaimbangan.
Angkat suku anjeun rada kaluar taneuh, sarta tajong aranjeunna luhur jeung ka handap.
Modifikasi: Pikeun gerakan anu langkung maju, angkat sirah sareng taktak anjeun tina taneuh nalika anjeun ngalakukeun najong pikeun ngaktifkeun otot ab luhur sareng handap.

Lateral Band Ngangkat

Angkat pita latihan sareng nangtung kalayan suku anjeun rubak taktak
Tahan hiji tungtung band jeung leungeun katuhu anjeun di sisi anjeun kalawan siku anjeun rada ngagulung, sarta lengkah dina tungtung séjén band jeung suku kénca anjeun.
Angkat panangan katuhu anjeun langsung ka gigir dugi ka sajajar sareng taktak anjeun, teras turunkeun lalaunan.malikan deui.
Saatos ngalengkepan sadayana pangulangan, tahan tungtung pita handapeun suku katuhu anjeun sareng manjangkeun pita nganggo panangan kénca anjeun.

Biceps ngagulung

Nyokot sapasang dumbbells sarta ngantep éta ngagantung handap sisi anjeun, kalawan palem nyanghareup ka hareup.
Ngabengkokkeun elbows anjeun sarta curl nu dumbbells nepi ka arah taktak anjeun.Ulah ngayun salila gerakan ieu.
Reureuh di luhur, teras lalaunan bawa leungeun anjeun ka handap ka posisi mimiti.


waktos pos: Mar-26-2021