Di Imah Winter Workout

Ieu mangrupikeun latihan awak pinuh gancang anu anjeun tiasa laksanakeun di bumi anu peryogi henteu langkung ti hiji tali luncat.
Latihan ieu ngagaduhan seueur latihan luncat pikeun ningkatkeun denyut jantung anjeun dina waktos anu pondok.Mangpaat luncat téh rupa-rupa: ningkatkeun kapasitas oksigén anjeun, ningkatkeun kasaimbangan urang, sareng nguatkeun jantung anjeun.Naha anjeun terang yén anjeun tiasa ngaduruk rata-rata 200 dugi ka 300 kalori nalika anjeun ngaluncat tali ngan ukur 15 menit?Lumayan!Kombinasi latihan aérobik sareng résistansi ieu ngabantosan anjeun pikeun latihan pinuh dina waktos anu pondok, ku kituna anjeun tiasa ngalaksanakeun latihan anjeun sareng uih deui kana nyorong jalan tol anjeun.

Luncat Tali

Nyokot tali luncat jeung tahan handles leupas.Lengkah eta tukangeun anjeun.
Nangtung dina bal tina toes anjeun kalawan awak anjeun nangtung sarta elbows anjeun di sisi anjeun.(Pgegeulang anjeun ngalakukeun pagawéan, sanés panangan anjeun.)
Hurungkeun tali luncat kana sirah anjeun
Nalika tali némpél lantai luncat ka luhur ku kituna kana handapeun toes sareng keuneung anjeun sareng balik deui ka posisi mimiti.

Latihan Susunan Rep Istirahat
Luncat Tali 1 5 menit 45 detik
Leumpang Lunges 4 50 léngkah 30 detik
Papan 3 30 detik 30 detik
Luncat Tali 1 5 menit 45 detik
Luhur tuur 3 1 menit 30 detik
Pop Squats 4 25 30 detik
Papan Spiderman 3 30 detik 30 detik
Luncat Tali 1 5 menit 45 detik

Leumpang Lunges kalawan Dumbbells

Tahan sapasang dumbbells dina panjang panangan di gigireun sisi anjeun, palem anjeun nyanghareupan silih.
Nangtung dina jurus staggered kalawan suku katuhu anjeun di hareup jeung suku kénca anjeun balik anjeun.
Lalaunan nurunkeun awak anjeun, jeung tuur deui anjeun ampir noel kana taneuh.
Reureuh, teras nyorong keuneung anjeun deui ka posisi nangtung.
Pindahkeun suku kénca maju ka hareup, sarta ayeuna suku katuhu aya di tukangeun anjeun jeung geura nurunkeun diri ka handap.Nuluykeun leumpang ka hareup dina garis lempeng pikeun jumlah prescribed léngkah.

Papan

Mimitian dina posisi pushup, tapi ngabengkokkeun dina elbows anjeun sarta beristirahat on forearms tinimbang leungeun anjeun.
Awak anjeun kedah ngabentuk garis lempeng tina taktak anjeun ka ankles anjeun.(Tong ngangkat indung anjeun ka luhur!)
Nyedot burih anjeun sarta squeeze glutes Anjeun.
Tahan posisi ieu salami diarahkeun bari terus ngambekan.
Modifikasi-Lamun hiji menit teuas teuing mun anjeun ngamimitian, tahan pikeun lima detik lajeng istirahat pikeun lima detik, malikan deui prosés ieu nepi ka ngahontal hiji menit.Unggal waktos Anjeun latihan latihan ieu coba tahan posisi saeutik deui antara istirahat istirahat.
Variasi - Anjeun oge bisa beristirahat dina leungeun anjeun tinimbang forearms Anjeun

Luhur tuur

Nangtung kalayan suku anjeun hip-lebar eta.Angkat tuur katuhu anjeun kana dada anjeun.
Pindah ka hirup dengkul kénca anjeun kana dada anjeun.Nuluykeun gerakan, alik suku dina Pace gancang.

Pop Squats

Mimitian dina posisi nangtung kalawan suku anjeun babarengan.
Tetep handap deui arched, nurunkeun awak anjeun sajero anjeun tiasa ngajaga tuur anjeun leuwih toes anjeun dina squat baku.
Nyorong tina keuneung anjeun sarta ngabeledug luncat ka luhur, badarat ku suku anjeun rubak tur handap kana posisi sumo squat.
Tetep squat jumping antara posisi leg kabuka jeung katutup.
Modifikasi-pikeun nyieun harder, luncat up on undak.

Papan Spiderman

Mimitian dina posisi push-up, tapi ngabengkokkeun dina elbows anjeun sarta beristirahat on forearms tinimbang leungeun anjeun.
Awak anjeun kedah ngabentuk garis lempeng tina taktak anjeun ka ankles anjeun.(Tong ngangkat indung anjeun ka luhur!)
Nyedot burih anjeun sarta squeeze glutes Anjeun.
Bawa dengkul katuhu anjeun ka luhur jeung ka sisi, ngeunaan jangkungna hip.
Pulas inti anjeun ningali ka arah tuur anjeun.
Bawa leg anjeun deui pikeun ngamimitian posisi jeung malikan deui dina sisi séjén.


waktos pos: Mar-26-2021