Tur Pabrik

Pabrik Kusabab 2010, 800 pagawe, 100 Staf Kantor Leuwih 40000 m³ aréa pabrik 150 Mesin badag 15000pcs / dinten Kapasitas ( Loading 4 peti / dinten) Sértipikat Pabrik: BSCI, SMETA

* Salaku Pabrik profésional tina simbut beurat & produk tékstil bumi & Kabugaran sanés.Kami komitmen pikeun ngembangkeun langkung seueur produk bobo pikeun jalma di sakumna dunya.Simkuring gaduh departemén ngembangkeun produk urang sorangan nu listens to our customers.Leading trend anyar pasar.