Latihan Kabugaran Yoga Mat Pikeun Sale

Katerangan pondok:


  • Tempat Asal:Zhejiang, Cina
  • Ngaran Brand: NO
  • Jumlah modél: NO
  • Tipe:mat yoga pilates
  • Panjangna:183 cm
  • Bahan:TPE/EVA, TPE
  • Ngaran Produk:Custom Dicitak Yoga Mats
  • Pamakéan:Latihan Yoga
  • warna:Warna ngaropéa
  • ukuran:183*68 cm
  • Fitur:Awet
  • Logo:Logo ngaropéa sadia
  • Kandel:3-6 mm
  • Bungkusan:Karton
  • MOQ:50 lembar
  • Rincian produk

    Harga kalapa Non Slip Label Pribadi Kustom 6mm Tpe Yoga Mat Dua Sisi Eco Friendly Mat Yoga Pikeun Yoga Pilates

    Tag produk

    Ihtisar

    Kamampuhan suplai
    Kamampuhan suplai: 10000 Piece / Potongan per Bulan

    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan: Kantong plastik / kantong PE / kantong PVC / Kantong lawon / Kantong non-anyaman / karton (pakét kaluar) sareng bungkusan khusus
    Palabuhan: FOB Shanghai / Ningbo

    Conto Gambar:null

    Lead Time (Upami anjeun parantos mayar ayeuna, pesenan anjeun bakal dikirim dina tanggal pangiriman.):

    Kuantitas (Potongan) 1-200 > 200
    Wétan.Waktos (dinten) 10 Pikeun dirundingkeun

    Panjelasan Produk

    Fitur produk

    Ngaran Produk Mat Yoga
    Gaya Modern
    Pamakéan Latihan Yoga
    Warna Pink / Bulao / Ungu / Hideung / Héjo / Konéng / Custom
    Latihan Yoga Adat
    Kain TPE / EVA / Adat
    MOQ 20 PCS
    Modeu Bungkusan Dipak dina karton
    QTZSX (1)
    QTZSX (2)
    QTZSX (3)
    QTZSX (4)

    OEM & ODM

    [titik husus]: beurat hampang, ukuran leutik, gampang dibawa, sensitipitas geulis.

    [métode bungkusan]: Karton atanapi nampi kustomisasi.

    [Ngolah kustomisasi]: bisa ngaropéa processing, warna, spésifikasi, logo, jsb, layanan palanggan konsultan husus.

    Details Images(1)
    Details Images(2)
    Details Images(3)

    1.Beungeut mat yoga boga partikel seragam, gelembung pinuh, ngarasakeun lemes, non-toksik, euweuh bauan, non-dieunakeun, resilience kuat, sarta lalawanan cimata kuat.Éta pilihan idéal pikeun praktisi yoga.Salaku tambahan, mat yoga sacara efektif tiasa meungpeuk tiis dina taneuh, gaduh cengkraman anu kuat, sareng gaduh daya tahan anu luar biasa, datar, résistansi dieunakeun, sareng kasaluyuan kulit manusa.Sareng anjeun ogé tiasa ngalakukeun sababaraha latihan kabugaran anu sanés, anu cocog pikeun mat maén barudak sareng mat kémping luar.

    2. Ngeunaan ketebalan tina Mats yoga, anu Mats yoga umum dina pasaran boga sababaraha thicknesses of 3,5 mm, 5 mm, 6 mm sarta 8 mm. Saran paling dasar nyaeta beginners tiasa make Mats yoga kandel, kayaning 6 mm kandel. , Pikeun nyegah tatu olahraga.Saatos gaduh yayasan sareng pangalaman anu tangtu, anjeun tiasa ngalih ka mat yoga kalayan ketebalan 3,5 mm dugi ka 5 mm.

    3. Lamun latihan yoga dumasar kana latihan lemes, anjeun bakal mindeng sapatemon linggih dina mat a.Dina waktos ieu, mat yoga anu langkung kandel sareng lemes bakal ngajantenkeun anjeun langkung nyaman.Tapi upami anjeun ngalaksanakeun Power Yoga, Flow Yoga, atanapi Ashtanga Yoga, anu mangrupikeun jinis yoga anu langkung dinamis, maka anjeun peryogi mat anu langkung ipis sareng langkung keras.A mat yoga anu lemes teuing teu gampang pikeun ngalakukeun.Sababaraha urang anu leuwih nuntut bakal ngarasa yen Mats yoga kandel teuing ngahalangan kontak maranéhanana jeung taneuh, jsb Kanyataanna, ketebalan Mats yoga utamana gumantung kana preferensi pribadi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1622604012(1)

     

     

     

    Combo Set ditawaran
    0
    Tempat Asalna
    Cina
    Zhejiang
    Ngaran Brand
    Ulah
    Nomer modél
    Ulah
    Panjangna
    183*61 cm
    Bahan
    TPE
    Warna
    Warna ngaropéa
    Pamakéan
    Yoga Pilatus Latihan
    Fitur
    Non-slip
    Ngaran Produk
    Custom Dicitak Gym TPE Organik Latihan Kabugaran tilepan Eco Friendly Yoga Mat
    Logo
    Logo ngaropéa sadia
    Kandel
    6mm / 8mm
    MOQ
    50 lembar
    OEM
    Accpet
    Aplikasi
    Kabugaran Equipment Aplikasi
    Fungsi
    Yoga Erercise

    best yoga mat

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami