Taros Kami

Hangzhou Yolanda Impor & Ékspor Co., Ltd.

Alamat

No 42, Jalan Jinfeng 4, Komunitas Jinfeng, Désa Mifeng, Jalan Yipeng, Zona Kluster Industri Dajiangdong, Hangzhou, Zhejiang, Cina 311225

Surélék

emily.by@yolandacn.com

Telepon

0086-13567176106

Jam-jaman

Sen-Jum: 9 AM dugi ka 6 PM (Waktos Cina)

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami