20KG Electroplating Steel Maneuh Dumbbells Siapkeun

Katerangan pondok:


  • Tempat Asal:Zhejiang, Cina
  • Ngaran Brand: No
  • Jumlah modél: No
  • Gender:Unisex
  • Aplikasi:Universal
  • Ngaran Produk:Electroplating Dumbbell
  • Bahan:Baja
  • beurat:10-40 kg
  • Fitur:Awet
  • warna:hideung / pérak
  • Logo:Logo ngaropéa
  • fungsi:Latihan Otot
  • Bungkusan:Karton
  • MOQ:100 lembar
  • OEM:Narima
  • Rincian produk

    Harga kalapa Non Slip Label Pribadi Kustom 6mm Tpe Yoga Mat Dua Sisi Eco Friendly Mat Yoga Pikeun Yoga Pilates

    Tag produk

    Bubuka produk

    Dumbbells dibagi kana jenis alat bantu pikeun ngangkat beurat jeung latihan kabugaran.Aya dua jinis beurat tetep sareng beurat adjustable.① Dumbbells beurat tetep.Dijieunna tina beusi babi kalayan rod beusi di tengah sareng bal padet dina dua tungtung pikeun latihan.②Dumbbells adjustable.Sarupa jeung barbell ngurangan, pelat beusi buleud tina rupa-rupa beurat disimpen dina duanana tungtung bar beusi pondok, nu panjangna kira-kira 40 nepi ka 45 cm, nu bisa nambahan atawa ngurangan beurat salila weightlifting atawa latihan kabugaran.Latihan dumbbell biasa tiasa ningkatkeun kakuatan otot dina sagala rupa bagian awak.

    Bungkusan & Pangiriman

    Ngajual Unit: item Tunggal

    Ukuran pakét tunggal: 20X20X20 cm

    Beurat kotor tunggal: 20.000kg

    Lead Time: Upami anjeun parantos mayar ayeuna, pesenan anjeun bakal dikirim dina tanggal pangiriman.

    Kuantitas (Potongan) 1-500 > 500
    Wétan.Waktos (dinten) 7 Pikeun dirundingkeun

    Spésifikasi

    Ngaran Produk Electroplating Dumbbell
    Asalna Zhejiang Cina
    Génder Unisex
    Logo/Label Disaluyukeun
    Beurat 10-40 kg
    Warna hideung / pérak
    MOQ 100 PCS
    Waktos pangiriman 15 dinten saatos nampi pamayaran
    Sarat pamayaran T/T, Western Union, Duit Gram, Perdagangan Jaminan

    Panjelasan Produk

    bvd1
    bvd2
    bvd3
    bvd4

    Panjelasan Produk

    xijiee1
    xijiee2
    xijiee3
    xijiee4
    xijiee5
    xijiee6
    xijiee7
    xijiee8

    Kumaha ngagunakeun dumbbells leres

    Kiwari, loba lalaki milih latihan dumbbells pikeun kabugaran.Masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika latihan dumbbells?Seueur lalaki anu resep kageulisan resep ngabandingkeun silih nalika aranjeunna latihan dumbbells.Aranjeunna henteu langkung beurat tibatan anu ngangkat beurat atanapi anu ngangkat dina waktos anu sami.Sababaraha kali, ieu sabenerna pisan salah.

    Peta gancang ngangkat dumbbells jeung ayunan awak luhur pisan gampang ngabalukarkeun galur otot.Dina kasus parna, éta bakal ngabalukarkeun cimata otot.Upami dumbbellna beurat teuing, résiko tatu bakal ningkat.Leuwih ti éta, latihan dumbbell leuwih éféktif dina sendi.Syarat fiksasi ogé luhur pisan.Lamun gancang teuing atawa beurat teuing, éta kamungkinan ngabalukarkeun karuksakan kana sendi.Dina waktu nu sarua, pindah teuing gancang bakal nempatkeun leuwih stress dina tendons.Sanajan kakuatan ngabeledug bisa exercised, aya saeutik pisan latihan otot, sarta grup otot target teu bisa exercised éféktif, sahingga gagal pikeun ngahontal éfék kabugaran.

    Cara nu bener pikeun ngangkat dumbbells Pikeun ngahontal éfék maksimum ngangkat dumbbells, urang kudu ngajaga sikep bener.Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun, sarta jarak teu kudu badag teuing.Ieu cukup pikeun jadi rubak taktak eta.Tetep stabil, dada jeung beuteung, leungeun luhur jeung leungeun leutik.Sudut leungeunna 90 darajat, dampal leungeun kaduana ngadep ka hareup, dampal leungeun jeung panonna silih dorong, tuluy nyodorkeun ka luhur.Gempur bari ngadorong, sarta gerakan kudu slow, preferably dina laju konstan.Palatih ogé ngingetkeun seuseueurna peminat dumbbell yén upami anjeun resep dumbbells tapi henteu terang naon beurat dumbbells anu cocog pikeun diri anjeun, anjeun tiasa angkat ka klub kabugaran profésional sareng naroskeun ka palatih pikeun ngabantosan anjeun latihan kakuatan.Pangaruh latihan anjeun, anu paling penting nyaéta faktor kaamanan latihan ogé ningkat.

    Hal-hal anu kedah diperhatoskeun nalika latihan nganggo dumbbells:

    Sapinuhna haneut nepi saméméh latihan.Dumbbells mangrupakeun jenis alat bantu pikeun latihan kakuatan.Naha éta latihan kakuatan atanapi ngawangun awak, éta tiasa maénkeun peran anu saé.Nalika nganggo dumbbells pikeun kabugaran, urang ogé kedah nengetan sababaraha hal, pikeun mastikeun yén urang nganggo dumbbells pikeun latihan aman, anu paling penting nyaéta pemanasan pinuh sateuacan latihan, kalebet 5-10 menit latihan aérobik sareng otot utama. tina awak Manjang;ulah ngalakukeun gerakan gancang teuing, utamana stabilitas cangkéng jeung beuteung pohara penting;gerakan latihan kudu dihindari tunggal, kasaimbangan sakabeh awak téh pangpentingna.Sajaba ti éta, latihan kudu baku.Tahan dumbbells.Sanaos latihanna henteu sesah, aranjeunna kedah standar.Upami aranjeunna henteu aya dina tempatna, anjeun tiasa ngalaksanakeun otot anu salah.Nalika siku diangkat datar, sendi siku kudu sedeng ngagulung.tatu;bersantai sanggeus latihan téh kondusif pikeun ngembangkeun garis panjang sarta otot streamlined.

    Mangpaat latihan dumbbell jangka panjang

    1. Patuh jangka panjang kana latihan dumbbell tiasa ngarobih garis otot sareng ningkatkeun daya tahan otot.Rutin ngalakukeun latihan dumbbell beurat bisa nyieun otot kuat, nguatkeun serat otot, sarta ngaronjatkeun kakuatan otot.2. Bisa latihan otot dahan luhur, cangkéng jeung otot beuteung.Salaku conto, nalika ngalakukeun sit-up, nyekel dumbbells sareng dua leungeun dina tonggong beuheung tiasa ningkatkeun beban latihan otot beuteung;nyekel dumbbells pikeun bending gurat atawa latihan balik bisa latihan otot serong internal tur éksternal;nyekel dumbbells lempeng The taktak jeung otot dada bisa exercised ku raising panangan ka hareup jeung laterally.3. Bisa latihan otot dahan handap.Sapertos nyekel dumbbells pikeun jongkok ku hiji suku, squat ku dua suku jeung luncat.Lamun taat ka latihan lumrah jeung hirup lumrah jeung kabiasaan istirahat, ditambah diet normal, Anjeun bisa jadi leuwih fit.Tabah sareng ngajalajah poténsi sareng kakuatan anjeun kalayan rasa panemuan.Ngajaga olahraga senang nyaéta kabugaran.Kabugaran ngan ukur ngaleungitkeun wanda anjeun sareng latihan dina arah anu anjeun pikahoyong.Éta sanés prosés anu nyeri sareng pajeulit.Nalika anjeun mésér dumbbells, anjeun kedah ngalakukeunana dumasar kana kakuatan anjeun sorangan.Entong hariwang nalika anjeun mimiti latihan dumbbells.Nalika anjeun siap latihan engké, anjeun tiasa ningkatkeun jumlah latihan.Aya loba mangpaat exercising dumbbells.Boh lalaki boh awéwé bisa latihan.

    Kumaha ipis leungeun kalawan dumbbells

    1. Angkat latihan dumbbell hiji.Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, taktak-lebar eta.Nyekel dumbbells dina unggal leungeun, manteng leungeun kénca anjeun ka kénca heula, jeung tahan dumbbells kalawan siku katuhu anjeun ngagulung tukangeun anjeun.Teras tahan tindakan salami 15 detik, teras gentos panangan pikeun ngalakukeun tindakan.Tetep 10 menit unggal waktos.Ngangkat Dumbbell 2 Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, rubak taktak eta.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Lajeng angkat dumbbell ka luhur ku leungeun kénca anjeun sarta manteng ka katuhu.Sanggeus 15 detik, ganti leungeun pikeun nyieun gerakan.Ngalakukeunana pikeun 10 menit dina hiji waktu.Ngangkat Dumbbell 3 Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, rubak taktak eta.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Lajeng manteng leungeun Anjeun sajajar jeung dua sisi jeung pindah taktak anjeun luhur jeung ka handap, ngajaga leungeun anjeun lempeng.Ngalakukeun aksi ieu pikeun 10 menit dina hiji waktu.Dumbbell Angkat Opat Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, taktak-lebar eta.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Lajeng angkat duanana leungeun ka luhur babarengan, tetep leungeun anjeun lempeng.Tahan posisi pikeun 15 detik, lajeng nyandak putus saméméh nuluykeun.Tetep 10 menit unggal waktos.Latihan Ngangkat Dumbbell 5 Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, rubak taktak eta, sarta ngabengkokkeun tuur anjeun rada.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Teras angkat kadua leungeun anjeun di tukangeun anjeun, tahan gerakan salami 15 detik, teras istirahat sateuacan neraskeun gerakan.Tetep gerak pikeun 10 menit dina hiji waktu.Latihan Ngangkat Dumbbell 6 Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, rubak taktak eta.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Lajeng manteng duanana leungeun ka kénca jeung ka katuhu sarta angkat ka luhur, ngajaga sikep salila 15 detik, lajeng nyandak putus saméméh nuluykeun ngalakukeun gerakan.Tetep gerak pikeun 10 menit dina hiji waktu.Dumbbell Angkat Tujuh Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, taktak-lebar eta.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Lajeng manteng leungeun kénca anjeun paralel ka kénca sarta angkat ka luhur, jeung tonggong leungeun anjeun ka hareup.Tahan gerakan pikeun 15 detik, teras ganti leungeun pikeun ngalakukeun gerakan.Tetep ngalakukeun latihan pikeun 10 menit dina hiji waktu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1622604012(1)

     

     

     

    Combo Set ditawaran
    0
    Tempat Asalna
    Cina
    Zhejiang
    Ngaran Brand
    Ulah
    Nomer modél
    Ulah
    Panjangna
    183*61 cm
    Bahan
    TPE
    Warna
    Warna ngaropéa
    Pamakéan
    Yoga Pilatus Latihan
    Fitur
    Non-slip
    Ngaran Produk
    Custom Dicitak Gym TPE Organik Latihan Kabugaran tilepan Eco Friendly Yoga Mat
    Logo
    Logo ngaropéa sadia
    Kandel
    6mm / 8mm
    MOQ
    50 lembar
    OEM
    Accpet
    Aplikasi
    Kabugaran Equipment Aplikasi
    Fungsi
    Yoga Erercise

    best yoga mat

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami