Pink adjustable Kettlebell 12LB

Katerangan pondok:


  • Ngaran Brand:Yolanda
  • Jumlah modél:KB-02
  • Tipe:Kettlebell adjustable
  • ukuran:Diaméter 14,5 * H26CM
  • Bahan:PE + Sédimén Solidified
  • Rentang beurat adjustable:5/8/9/12LB
  • Gender:Unisex
  • warna:Pink
  • Logo:Aya
  • Paket:1 PC/CTN
  • Rincian produk

    Harga kalapa Non Slip Label Pribadi Kustom 6mm Tpe Yoga Mat Dua Sisi Eco Friendly Mat Yoga Pikeun Yoga Pilates

    Tag produk

    Bubuka produk

    (1) Kettlebells umumna dijieun tina beusi tuang.Nalika nganggo kettlebells pikeun latihan kabugaran, anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha latihan sapertos ngadorong, ngangkat, ngangkat, ngalungkeun sareng jongkok.Beda antara latihan kettlebell sarta latihan dumbbell na barbell éta kettlebells leuwih éféktif dina ngaronjatkeun kakuatan ngabeledug sakabéh.Ku alatan éta, kettlebells jeung konci batu geus dipikacinta ku pejuang jeung seniman bela diri.

    Kamampuhan suplai

    Kamampuhan suplai: 10000 Piece / Potongan per Bulan

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: Kantong plastik / kantong PE / kantong PVC / Kantong lawon / Kantong non-anyaman / karton (pakét kaluar) sareng bungkusan khusus

    Palabuhan: FOB Shanghai / Ningbo

    Lead Time: Upami anjeun parantos mayar ayeuna, pesenan anjeun bakal dikirim dina tanggal pangiriman.

    Kuantitas (Potongan) 1-100 > 100
    Wétan.Waktos (dinten) 7 Pikeun dirundingkeun

    Bungkusan & Pangiriman

    Fitur produk

    Ngaran Produk Kettlebell adjustable
    Bahan PVC Beusi sténless
    Pamakéan Latihan Fit
    Warna Beureum / Konéng / Bulao / Pink / Gray / Custom
    Logo Bisa disaluyukeun
    MOQ 50 PCS
    Modeu bungkusan karton / bungkusan custom
    miaoshu1
    miaoshu2
    miaoshu3
    miaoshu4
    miaoshu5
    miaoshu6
    miaoshu7
    miaoshu8
    miaoshu9

    [titik husus]: beurat hampang, ukuran leutik, sensitipitas geulis.

    [métode bungkusan]: Karton atanapi nampi kustomisasi

    [Ngolah kustomisasi]: bisa ngaropéa processing, warna, spésifikasi, logo, jsb, layanan palanggan konsultan husus.






  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1622604012(1)

     

     

     

    Combo Set ditawaran
    0
    Tempat Asalna
    Cina
    Zhejiang
    Ngaran Brand
    Ulah
    Nomer modél
    Ulah
    Panjangna
    183*61 cm
    Bahan
    TPE
    Warna
    Warna ngaropéa
    Pamakéan
    Yoga Pilatus Latihan
    Fitur
    Non-slip
    Ngaran Produk
    Custom Dicitak Gym TPE Organik Latihan Kabugaran tilepan Eco Friendly Yoga Mat
    Logo
    Logo ngaropéa sadia
    Kandel
    6mm / 8mm
    MOQ
    50 lembar
    OEM
    Accpet
    Aplikasi
    Kabugaran Equipment Aplikasi
    Fungsi
    Yoga Erercise

    best yoga mat

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami