Kabugaran Adjustable Dumbbells Siapkeun Pikeun Sale

Katerangan pondok:

Gancang Beurat Blok Robah - Teu leuwih ti sadetik, ngan make leungeun tunggal pikeun muterkeun gagang bar, sarta ngadangu "KLIK", beurat dipilih langsung.

Cocog pikeun Profesional sareng pemula -YolandaDumbbell adjustable nawarkeun rentang beurat lega ti4KG, 9KG, 14KG, 19KG sareng 24KG.Éta tiasa ngajantenkeun latihan anu beunghar nalika latihan pikeun para profesional sareng pamula.

Aman sareng Kompak - Dumbbell anu tiasa disaluyukeun ieu gaduh struktur kait anu Aman dina Plat Beurat.Éta tiasa nyegah turunna piring beurat nalika latihan.Samentara éta, di tempat latihan kawates Anjeun, Ieu ngagabungkeun sababaraha blok beurat kana hiji gampang disimpen di imah atawa gim.

Lempeng Beurat Anti Karat - Piring beurat didamel tina Lembaran Silikon Maling.Éta dilapis bubuk pikeun anti karat.


Rincian produk

Harga kalapa Non Slip Label Pribadi Kustom 6mm Tpe Yoga Mat Dua Sisi Eco Friendly Mat Yoga Pikeun Yoga Pilates

Tag produk

Bubuka produk

Gancang Beurat Blok Robah - Teu leuwih ti sadetik, ngan make leungeun tunggal pikeun muterkeun gagang bar, sarta ngadangu "KLIK", beurat dipilih langsung.

Cocog pikeun Profesional sareng pemula -YolandaDumbbell adjustable nawarkeun rentang beurat lega ti4KG, 9KG, 14KG, 19KG sareng 24KG.Éta tiasa ngajantenkeun latihan anu beunghar nalika latihan pikeun para profesional sareng pamula.

Aman sareng Kompak - Dumbbell anu tiasa disaluyukeun ieu gaduh struktur kait anu Aman dina Plat Beurat.Éta tiasa nyegah turunna piring beurat nalika latihan.Samentara éta, di tempat latihan kawates Anjeun, Ieu ngagabungkeun sababaraha blok beurat kana hiji gampang disimpen di imah atawa gim.

Lempeng Beurat Anti Karat - Piring beurat didamel tina Lambaran Silikon Maling.Éta dilapis bubuk pikeun anti karat.

(1)Dumbbells mangrupikeun jinis alat bantu pikeun angkat beurat sareng latihan kabugaran, anu langkung alit tibatan barbel.Dumbbells lampu beuratna 1, 2, 3, 5, 8, 12 pon, jeung sajabana, sarta dumbbells beurat beuratna 10, 15, 30 kilogram, jeung saterusna.Dumbbell dingaranan kusabab teu aya sora nalika latihan.

(2)Dumbbell nyaéta pakakas basajan anu dipaké pikeun nguatkeun latihan kakuatan otot.Bahan utamana nyaéta beusi tuang, sareng sababaraha ditutupan ku lapisan karét.

Fitur produk

Ngahémat rohangan sareng nyimpen artos kalayan 5 setélan beurat anu béda dina unggal dumbbell.Henteu kedah mésér sakumpulan dumbbells deui, sareng henteu kedah hariwang dimana nyimpen sadaya beurat anjeun.The Strongology adjustable dumbbell ngurus éta

Serbaguna dina rarancang, kantun pilih beurat anu anjeun pikahoyong kalayan péngkolan saderhana pikeun parobihan beurat anu gancang sareng gampang.Unggal dumbbell nyaluyukeun tina ngan 4kg ka 24kg

Cocog pikeun sababaraha latihan, kalayan beurat pikeun nargétkeun sadaya latihan kelompok otot, mimitian ti latihan otot leutik sapertos Rotator Cuff Rotations, dugi ka latihan gabungan sapertos Squats sareng Deadlifts.

Pikeun kasalametan sareng stabilitas pamungkas, sasis dumbbell sareng pelat ngonci babarengan aman sareng mékanisme ngonci piring anu direkayasa kuat, tiasa diputar ngan sakali dumbbell dipulangkeun ka dok.

cecekelan lemes non-slip kontur nyadiakeun kontrol cekelan nyaman jeung aman.Dijieunna tina baja silikon motong laser tugas beurat anu henteu karat atanapi luntur.Molding kuat ngarangkum pelat awét pikeun nyayogikeun angkat anu lancar sareng latihan anu langkung tenang

cecekelan:

Exquisite jeung stylish, setélan beurat jelas dina glance a

Pikeun nyaluyukeun beurat, kantun muterkeun gagang bari docked, teras angkat dumbbell kaluar tina darmaga.

Plat beurat:

Kalawan desain palapis frosted, ngagem lalawanan, kuat korosi-lalawanan

Dumbbells desain konci ngaropéa pikeun ngajaga piring dikonci sareng aman nalika dianggo

Panjelasan Produk

Merk: Yolanda Fitness /DumbbellTipe:dumbbell adjustable /DumbbellPamakéan: Multiguna /Rentang beurat: 4/9/14/19/24KG /Bahan Piring:Lambaran Baja Silikon /Ukuran Dumbbell: 45*22*18 CM

Kumaha ngagunakeun dumbbells leres

Kiwari, loba lalaki milih latihan dumbbells pikeun kabugaran.Masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika latihan dumbbells?Seueur lalaki anu resep kageulisan resep ngabandingkeun silih nalika aranjeunna latihan dumbbells.Aranjeunna henteu langkung beurat tibatan anu ngangkat beurat atanapi anu ngangkat dina waktos anu sami.Sababaraha kali, ieu sabenerna pisan salah.

Peta gancang ngangkat dumbbells jeung ayunan awak luhur pisan gampang ngabalukarkeun galur otot.Dina kasus parna, éta bakal ngabalukarkeun cimata otot.Upami dumbbellna beurat teuing, résiko tatu bakal ningkat.Leuwih ti éta, latihan dumbbell leuwih éféktif dina sendi.Syarat fiksasi ogé luhur pisan.Lamun gancang teuing atawa beurat teuing, éta kamungkinan ngabalukarkeun karuksakan kana sendi.Dina waktu nu sarua, pindah teuing gancang bakal nempatkeun leuwih stress dina tendons.Sanajan kakuatan ngabeledug bisa exercised, aya saeutik pisan latihan otot, sarta grup otot target teu bisa exercised éféktif, sahingga gagal pikeun ngahontal éfék kabugaran.

Cara nu bener pikeun ngangkat dumbbells Pikeun ngahontal éfék maksimum ngangkat dumbbells, urang kudu ngajaga sikep bener.Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun, sarta jarak teu kudu badag teuing.Ieu cukup pikeun jadi rubak taktak eta.Tetep stabil, dada jeung beuteung, leungeun luhur jeung leungeun leutik.Sudut leungeunna 90 darajat, dampal leungeun kaduana ngadep ka hareup, dampal leungeun jeung panonna silih dorong, tuluy nyodorkeun ka luhur.Gempur bari ngadorong, sarta gerakan kudu slow, preferably dina laju konstan.Palatih ogé ngingetkeun seuseueurna peminat dumbbell yén upami anjeun resep dumbbells tapi henteu terang naon beurat dumbbells anu cocog pikeun diri anjeun, anjeun tiasa angkat ka klub kabugaran profésional sareng naroskeun ka palatih pikeun ngabantosan anjeun latihan kakuatan.Pangaruh latihan anjeun, anu paling penting nyaéta faktor kaamanan latihan ogé ningkat.

Hal-hal anu kedah diperhatoskeun nalika latihan nganggo dumbbells:

Sapinuhna haneut nepi saméméh latihan.Dumbbells mangrupakeun jenis alat bantu pikeun latihan kakuatan.Naha éta latihan kakuatan atanapi ngawangun awak, éta tiasa maénkeun peran anu saé.Nalika nganggo dumbbells pikeun kabugaran, urang ogé kedah nengetan sababaraha hal, pikeun mastikeun yén urang nganggo dumbbells pikeun latihan aman, anu paling penting nyaéta pemanasan pinuh sateuacan latihan, kalebet 5-10 menit latihan aérobik sareng otot utama. tina awak Manjang;ulah ngalakukeun gerakan gancang teuing, utamana stabilitas cangkéng jeung beuteung pohara penting;gerakan latihan kudu dihindari tunggal, kasaimbangan sakabeh awak téh pangpentingna.Sajaba ti éta, latihan kudu baku.Tahan dumbbells.Sanaos latihanna henteu sesah, aranjeunna kedah standar.Upami aranjeunna henteu aya dina tempatna, anjeun tiasa ngalaksanakeun otot anu salah.Nalika siku diangkat datar, sendi siku kudu sedeng ngagulung.tatu;bersantai sanggeus latihan téh kondusif pikeun ngembangkeun garis panjang sarta otot streamlined.

Mangpaat latihan dumbbell jangka panjang

  1. Patuh jangka panjang kana latihan dumbbell tiasa ngarobih garis otot sareng ningkatkeun daya tahan otot.Rutin ngalakukeun latihan dumbbell beurat bisa nyieun otot kuat, nguatkeun serat otot, sarta ngaronjatkeun kakuatan otot.2. Bisa latihan otot dahan luhur, cangkéng jeung otot beuteung.Salaku conto, nalika ngalakukeun sit-up, nyekel dumbbells sareng dua leungeun dina tonggong beuheung tiasa ningkatkeun beban latihan otot beuteung;nyekel dumbbells pikeun bending gurat atawa latihan balik bisa latihan otot serong internal tur éksternal;nyekel dumbbells lempeng The taktak jeung otot dada bisa exercised ku raising panangan ka hareup jeung laterally.3. Bisa latihan otot dahan handap.Sapertos nyekel dumbbells pikeun jongkok ku hiji suku, squat ku dua suku jeung luncat.Lamun taat ka latihan lumrah jeung hirup lumrah jeung kabiasaan istirahat, ditambah diet normal, Anjeun bisa jadi leuwih fit.Tabah sareng ngajalajah poténsi sareng kakuatan anjeun kalayan rasa panemuan.Ngajaga olahraga senang nyaéta kabugaran.Kabugaran ngan ukur ngaleungitkeun wanda anjeun sareng latihan dina arah anu anjeun pikahoyong.Éta sanés prosés anu nyeri sareng pajeulit.Nalika anjeun mésér dumbbells, anjeun kedah ngalakukeunana dumasar kana kakuatan anjeun sorangan.Entong hariwang nalika anjeun mimiti latihan dumbbells.Nalika anjeun siap latihan engké, anjeun tiasa ningkatkeun jumlah latihan.Aya loba mangpaat exercising dumbbells.Boh lalaki boh awéwé bisa latihan.

Kumaha ipis leungeun kalawan dumbbells

  1. Angkat latihan dumbbell hiji.Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, taktak-lebar eta.Nyekel dumbbells dina unggal leungeun, manteng leungeun kénca anjeun ka kénca heula, jeung tahan dumbbells kalawan siku katuhu anjeun ngagulung tukangeun anjeun.Teras tahan tindakan salami 15 detik, teras gentos panangan pikeun ngalakukeun tindakan.Tetep 10 menit unggal waktos.Ngangkat Dumbbell 2 Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, rubak taktak eta.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Lajeng angkat dumbbell ka luhur ku leungeun kénca anjeun sarta manteng ka katuhu.Sanggeus 15 detik, ganti leungeun pikeun nyieun gerakan.Ngalakukeunana pikeun 10 menit dina hiji waktu.Ngangkat Dumbbell 3 Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, rubak taktak eta.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Lajeng manteng leungeun Anjeun sajajar jeung dua sisi jeung pindah taktak anjeun luhur jeung ka handap, ngajaga leungeun anjeun lempeng.Ngalakukeun aksi ieu pikeun 10 menit dina hiji waktu.Dumbbell Angkat Opat Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, taktak-lebar eta.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Lajeng angkat duanana leungeun ka luhur babarengan, tetep leungeun anjeun lempeng.Tahan posisi pikeun 15 detik, lajeng nyandak putus saméméh nuluykeun.Tetep 10 menit unggal waktos.Latihan Ngangkat Dumbbell 5 Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, rubak taktak eta, sarta ngabengkokkeun tuur anjeun rada.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Teras angkat kadua leungeun anjeun di tukangeun anjeun, tahan gerakan salami 15 detik, teras istirahat sateuacan neraskeun gerakan.Tetep gerak pikeun 10 menit dina hiji waktu.Latihan Ngangkat Dumbbell 6 Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, rubak taktak eta.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Lajeng manteng duanana leungeun ka kénca jeung ka katuhu sarta angkat ka luhur, ngajaga sikep salila 15 detik, lajeng nyandak putus saméméh nuluykeun ngalakukeun gerakan.Tetep gerak pikeun 10 menit dina hiji waktu.Dumbbell Angkat Tujuh Kahiji, nangtung kalawan suku anjeun eta, taktak-lebar eta.Tahan dumbbells dina unggal leungeun jeung gantung ku suku anjeun.Lajeng manteng leungeun kénca anjeun paralel ka kénca sarta angkat ka luhur, jeung tonggong leungeun anjeun ka hareup.Tahan gerakan pikeun 15 detik, teras ganti leungeun pikeun ngalakukeun gerakan.Tetep ngalakukeun latihan pikeun 10 menit dina hiji waktu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1622604012(1)

     

     

     

    Combo Set ditawaran
    0
    Tempat Asalna
    Cina
    Zhejiang
    Ngaran Brand
    Ulah
    Nomer modél
    Ulah
    Panjangna
    183*61 cm
    Bahan
    TPE
    Warna
    Warna ngaropéa
    Pamakéan
    Yoga Pilatus Latihan
    Fitur
    Non-slip
    Ngaran Produk
    Custom Dicitak Gym TPE Organik Latihan Kabugaran tilepan Eco Friendly Yoga Mat
    Logo
    Logo ngaropéa sadia
    Kandel
    6mm / 8mm
    MOQ
    50 lembar
    OEM
    Accpet
    Aplikasi
    Kabugaran Equipment Aplikasi
    Fungsi
    Yoga Erercise

    best yoga mat

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami