Tentang Kami

Hangzhou Yolanda Impor & Ékspor Co.,LTD

Ngeunaan Company

Yolanda Fitness, ngadeg di2010, ayeuna boga 3 pabrik badag kalawan leuwih ti500pagawe.Kusabab ngadegna urang, urang geus fokus kana produk nu ngaronjatkeun kahirupan.Dina sababaraha taun katukang, kami geus sasaran sektor produk kabugaran sarta nyadiakeun layanan pikeun leuwih ti800konsumén luar negeri.

Pausahaan

Yolanda Fitness, diadegkeun dina 2010

Tim

Ayeuna gaduh 3 pabrik ageung kalayan langkung ti 500 pagawé

Dagang

Nyadiakeun jasa ka leuwih ti 800 konsumén luar negeri.

Saatos kasuksésan produk tékstil bumi, urang ayeuna ogé fokus kana produk kabugaran, anu ogé ngabantosan langkung seueur atlit ngaraosan pangalaman hirup anu séhat sareng nyaman.Urang ayeuna ngembangna garis produksi jeung manufaktur leuwih parabot kabugaran kualitas luhur ka pasar.
Di dieu di Yolanda Fitness kami komitmen pikeun ngajantenkeun latihan di bumi gampang.Ngaliwatan nawarkeun rupa-rupa parabot latihan imah, kami nyieun basajan pikeun anjeun meunang awak anjeun katuhu jeung ketang.Ucapkeun wilujeung ka lima belas pon tambahan anu anjeun parantos berjuang pikeun kaleungitan sareng salam ka ABS baja kalayan peralatan anu luar biasa sareng lugas.Kahirupan ieu ngeusi luhur jeung ka handap sapanjang kalawan setrés, jeung kahariwang.Latihan mangrupikeun konci pikeun ngaleungitkeun setrés alami ngalangkungan kamampuanna ngaleupaskeun endorfin salami latihan anjeun.
Sistem produksi kami anu paling canggih ngajantenkeun peralatan Yolanda Fitness tiasa diaksés ku sadayana sabab kami yakin yén awak anu séhat nyababkeun pikiran anu séhat sareng masing-masing jalma pantes ngahontal katenangan batin.Éta sababna Yolanda Fitness aya di dieu pikeun ngalayanan anjeun sareng kabutuhan latihan anjeun.
Kami ngadukung tujuan "kualitas heula, jasa heula", ngalayanan para nasabah di sakumna dunya.

Sajarah parusahaan

2010: Puncak Kuang ngamimitian Yolanda di imahna

2011: Yolanda ngajakan kantor kahijina di Hangzhou, Zhejiang

2012: Pabrik manufaktur munggaran diwangun

2013: Gaduh tim 100 jalma

2014: Pabrik manufaktur kadua diwangun pikeun ngadamel produk kabugaran

2015: Pencét tujuan gaduh tim 300 jalma sareng target penjualan langkung ti 100 juta dolar AS

2016: Jumlah jualan leuwih 150 juta dollar AS

2017: Pindah ka markas anyar kalayan langkung ti 4000m2

2018: Jumlah jualan leuwih 250 juta dollar AS

2019: Pabrik Manufaktur Katilu diwangun

2020: Yolanda pencét 500 anggota tim