Tentang Kami

Tim Kami

Yolanda Fitness, ngadeg taun 2010, ayeuna gaduh 3 pabrik ageung sareng langkung ti 500 pagawé.Kusabab ngadegna urang, urang geus fokus kana produk nu ngaronjatkeun kahirupan.Dina sababaraha taun katukang, kami parantos nargétkeun séktor produk kabugaran sareng nyayogikeun jasa ka langkung ti 800 konsumén luar negeri.

produk

NAHA MILIH KAMI

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul...

Bérita paling énggal